dilluns, 3 de novembre del 2014

Viatge a Madrid

Aquest és el power ponit de presentació del viatge a Madrid. Aquest projecte ho hem preparat entre les companyes,Laura Campos,Paula Higueras i jo. 

Aquest projecte està pensat per a un cap de setmana, un viatge assequible i on hem seleccionat els llocs més importants i turístics que podríem visitar. La experiència ha estat prou bé, a l'hora de treballar, les meves companyes i jo no hem tingut cap problema,ens hem posat d'acord i ens hem repartit la feina, organitzant-mos per apartats. 
Cadascuna ha cercat informació sobre el tema que s'ha fet responsable; l'allotjament i menjars, el desplaçament, les activitats culturals i el temps lliures. 

El primer dia vam decidir quins punts ens repartíem entre les companyes d'equip, seguidament ens vam posar a treballar i a buscar la informació d'acord amb el tema. 
Al principi ens va costar una mica seleccionar els llocs que més s'adequaven a la nostra idea; allotjament i transport econòmic, llocs turístics e importants de la ciutat, i per últim què fer al temps lliure. 

Aquest últim punt ha sigut el que m'he encarregat jo de treballar.Personalment m'ha agradat prou ja que Madrid és una ciutat que m'agrada molt i també conec molt i el fet de buscar els llocs on es podria anar al acabar la jornada turística, es a dir, a la nit. He seleccionat les zones on es frecuenta més l'ambient de la nit, llocs que són coneguts per les seves terrasses, els seus pubs, les discoteques, etc...
He pensat que aquestes zones son les que més ens podrien interesar i agradar,on podríem gaudir més per el tipus de gent que es relaciona per la zona de Moncloa-Argüelles, las Huertas, barri de Chueca, Malsaña i de més,gent jove i de la nostra edat. 
Poc a poc vam anar creant el power ponit, fins que la setmana passada el vam acabar i des de la meva opinió crec que ha quedat prou bé, esquemàtic i prou ordenat. 
 A la presentació no vaig podré assistir per motius personals, però de segur que les meves companyes ho van fer genial, i a mi m'hauria agradat estar.

1 comentari: