dilluns, 11 de maig de 2015

Nou videoblog

Hola a tots, com aneu?
Bé jo una mica saturada, aquestes dos últimes setmanes son les pitjors, estem saturats d'examens, de treballs i últimant el últims temaris per a la selectivitat, perquè està ja aquí!!! no queda res....mare meua quina por...però bé hi ha que ser positius, això sempre.

Doncs bé entre treball i treball esta el nou videoblog, i jo viuc adelantar-vos una mica el que vaig a tractar aquesta vegada. he decidit fer un tema que realment és seriós i que a les persones que el pateixen els cou molt, però jo vull restar-li una mica d'importància perquè como diguen les coses amb humor senten millor, i si et prens la vida d'altra manera, mirant les coses bones que de vegades aporten les dolentes, pot ser sigam més feliços. Doncs bé, el meu tema es les infidelitats, però no les infidelitats de tothom, no, no, sinó més bé les dels homes, ja que yo sóc dona anem a posar un poquet a caldo als homes i entendre les coses que fan i per què les fan.

Si cerqueu a Internet trobareu un montó d'informació, amb tot tipus de de coses, característiques i opinions que pot ser compartiu o pot ser us faran plorar de lo fortes que son, però jo no vull fer patir a cap, així que aquest tema una mica delicat per algunes persones el tractarem amb humor i simpatia per a que riguem tots.


Aquí us deixo un altres videoblog que he trobat per youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada