dilluns, 2 de març del 2015

Les conferències i de més

La setmana passada al igual que jo, les companyes també van fer les seves conferències. Totes van estar molt bé, es cert que no vaig poder veure-les a totes en directe, però he vist els vídeos, es cert que es notava més en algunes persones que en altres els nervis i la inseguretat d'estar davant el públic, malgrat tot això van saber defendres molt bé.
Algunes m'he han agradat més, algunes van tindre la mala sort de no poder fer-la al saló d'actes i es veritat que a l'aula la cosa canvia, ja no queda tan bé i tan professional, però el van fer molt bé. Hi han companyes que van saber fer una conferència molt original, amb la participació d'altres companyes, amb accessoris per complementa-la...els powers d'algunes van ser molt originals i es nota que els van treballar bé i sabien com fer un bon power point.

Pense que hauríem de fer més coses davant el públic ja que som moltes les que ens fa "coseta" i ens tallem molt quan es tracta de parlar davant la gent, i pense que aquesta assignatura una de les coses que té és fer saber com utilitzar les habilitats que tots tenim per poder desenvolupar-nos davant una situació en la que tenim que mostrar-nos tant l'expressió oral com l'expressió corporal a l'hora de parlar en públic, pense que és molt important el saber parlar davant la gent, saber tindre control sobre nosaltres mateixos, saber vençer la por que ens produeix aquestes situacions és tot un repte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada